FullSizeRender (1).jpeg

SEMESTERLÄGENHETER

DATASKYDD

Trevligt & SAINT TROPEZ

introduktion

Vi ("vi", "oss", "våra") tar skydd av data om användarna ("användare" eller "du") på vår webbplats och / eller vår mobilapp ("webbplatsen" eller "mobilen") app ”) och vi åtar oss att skydda den information som användare tillhandahåller oss i samband med användningen av vår webbplats och / eller vår mobilapp (tillsammans:” digitala tillgångar ”). Dessutom förbinder vi oss att skydda och använda dina uppgifter i enlighet med tillämplig lag.

Denna sekretesspolicy förklarar våra metoder för insamling, användning och avslöjande av din information genom din användning av våra digitala tillgångar ("Tjänsterna") när du använder tjänsterna via dina enheter.

Läs sekretesspolicyn noggrant och se till att du förstår vår praxis i förhållande till dina uppgifter innan du använder våra tjänster. Om du har läst denna policy, förstår den fullt ut och inte håller med om vårt tillvägagångssätt, måste du sluta använda våra digitala tillgångar och tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du villkoren i denna dataskyddsriktlinje. Vidare användning av tjänsterna innebär att du accepterar denna integritetspolicy och alla ändringar av den.

I denna sekretesspolicy lär du dig:

  • Hur vi samlar in data

  • Vilka uppgifter vi samlar in

  • Varför vi samlar in dessa uppgifter

  • Vem vi vidarebefordrar uppgifterna till

  • Var data lagras

  • Hur länge uppgifterna kommer att sparas

  • Hur vi skyddar uppgifterna

  • Hur vi hanterar minderåriga

  • Uppdateringar eller ändringar av sekretesspolicyn

Vilka uppgifter samlar vi in?

Nedan följer en översikt över data vi kan samla in:

 

  • Oidentifierad och oidentifierbar information som du tillhandahåller under registreringsprocessen eller som samlas in genom användning av våra tjänster ("icke-personuppgifter"). Icke-personliga uppgifter tillåter inga slutsatser om vem som samlat in dem. Icke-personlig information som vi samlar in består främst av teknisk och aggregerad användningsinformation.

  • Individuellt identifierbar information, dvs alla de som kan användas för att identifiera dig eller som kan identifiera dig med rimlig ansträngning ("personuppgifter"). Den personliga information vi samlar in genom våra tjänster kan innehålla information som efterfrågas då och då, till exempel namn, e -postadresser, adresser, telefonnummer, IP -adresser och mer. Om vi kombinerar personuppgifter med icke-personuppgifter kommer vi att behandla dessa som personuppgifter så länge de finns i kombination.

Hur samlar vi in data?

Nedan följer de viktigaste metoderna vi använder för att samla in data:

 

  • Vi samlar in data när du använder våra tjänster. Så när du besöker våra digitala tillgångar och använder tjänster kan vi samla in, spela in och lagra användning, sessioner och relaterad information.

  • Vi samlar in uppgifter som du själv tillhandahåller oss, till exempel när du kontaktar oss direkt via en kommunikationskanal (t.ex. ett mejl med en kommentar eller feedback).

  • Vi kan samla in data från tredjepartskällor enligt beskrivningen nedan.

  • Vi samlar in data som du lämnar till oss när du loggar in på våra tjänster via en tredjepartsleverantör som Facebook eller Google.

 

Varför samlar vi in dessa uppgifter?

Vi kan använda dina uppgifter för följande ändamål:

 

  • att tillhandahålla och driva våra tjänster;

  • att utveckla, anpassa och förbättra våra tjänster;

  • att svara på din feedback, förfrågningar och förfrågningar och erbjuda hjälp;

  • att analysera krav och användningsmönster;

  • för andra interna, statistiska och forskningsändamål;

  • att förbättra vår datasäkerhet och förebyggande av bedrägerier;

  • att undersöka överträdelser och verkställa våra villkor och följa gällande lagar, förordningar eller myndighetsorder;

  • för att ge dig uppdateringar, nyheter, reklammaterial och annan information relaterad till våra tjänster. När det gäller reklammejl kan du själv bestämma om du vill fortsätta ta emot dem. Om inte, klicka bara på avregistreringslänken i dessa e -postmeddelanden.

 

Vem delar vi dessa uppgifter med?

Vi kan vidarebefordra dina uppgifter till våra tjänsteleverantörer för att driva våra tjänster (t.ex. lagring av data via värdtjänster från tredje part, tillhandahållande av teknisk support, etc.).

 

Vi kan också avslöja din information under följande omständigheter: (i) för att utreda, upptäcka, förebygga eller vidta åtgärder mot olaglig verksamhet eller andra oegentligheter; (ii) att fastställa eller utöva våra rättigheter till försvar; (iii) för att skydda våra rättigheter, egendom eller personlig säkerhet, och säkerheten för våra användare eller allmänheten; (iv) vid kontrolländring hos oss eller hos något av våra anslutna företag (genom en fusion, förvärv eller köp av (i huvudsak) alla tillgångar etc.); (v) att samla in, lagra och / eller hantera dina uppgifter med hjälp av auktoriserade tredjepartsleverantörer (t.ex. molntjänstleverantörer), i den mån detta är lämpligt för affärsändamål; (vi) att arbeta med tredje part för att förbättra din användarupplevelse. För att undvika missförstånd vill vi påpeka att vi kan överföra eller vidarebefordra eller på annat sätt använda icke-personliga uppgifter till tredje part efter eget gottfinnande.

Cookies och liknande tekniker

När du besöker eller får tillgång till våra tjänster godkänner vi tredje part att använda webb -beacons, cookies, pixeltaggar, skript och annan teknik och analystjänster ("spårningsteknik"). Dessa spårningstekniker kan göra det möjligt för tredje part att automatiskt samla in dina data för att förbättra navigationsupplevelsen på våra digitala tillgångar, för att optimera deras prestanda och för att säkerställa en skräddarsydd användarupplevelse, samt för säkerhets- och bedrägeribekämpning.

 

För mer information, läs vår Cookiepolicy.

Vi kan visa reklam genom våra tjänster och våra digitala tillgångar (inklusive webbplatser och applikationer som använder våra tjänster) som också kan skräddarsys för dig, till exempel: B. Annonser baserade på dina senaste surfvanor på webbplatser, enheter eller webbläsare.

 

För att visa dessa annonser för dig kan vi använda cookies och / eller JavaScript och / eller webb -beacons (inklusive tydliga GIF -filer) och / eller HTML5 lokal lagring och / eller annan teknik. Vi kan också använda tredje part, t.ex. B. Nätverksannonsörer (dvs. tredje part som visar annonser baserat på dina webbplatsbesök) för att visa riktade annonser. Tredjepartsleverantörer av annonsnätverk, annonsörer, sponsorer och / eller webbtrafikmätningstjänster kan också använda cookies och / eller JavaScript och / eller webb-beacons (inklusive tydliga GIF-filer) och / eller Flash-cookies och / eller annan teknik för att säkerställa effektivitet Mät dina annonser och anpassa annonsinnehåll åt dig. Dessa tredjepartscookies och annan teknik omfattas av respektive tredjeparts specifika sekretesspolicy och inte denna.

Var lagrar vi data?

Icke-personlig information

 

Observera att våra företag, liksom våra betrodda partners och tjänsteleverantörer, finns runt om i världen. För de syften som beskrivs i denna sekretesspolicy lagrar och behandlar vi all icke-personlig information som vi samlar in i olika rättssystem.

Personlig information

Personuppgifter kan underhållas, bearbetas och lagras i USA, Irland, Sydkorea, Taiwan, Israel och i den utsträckning som är nödvändig för korrekt tillhandahållande av våra tjänster och / eller krävs enligt lag (som förklaras närmare nedan) i andra jurisdiktioner.

 

Hur länge kommer uppgifterna att sparas?

Observera att vi behåller de insamlade uppgifterna så länge som det är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, för att följa våra juridiska och avtalsenliga skyldigheter gentemot dig, för att lösa tvister och för att genomdriva våra avtal.

Vi kan när som helst korrigera, komplettera eller radera felaktiga eller ofullständiga uppgifter efter eget gottfinnande.

Hur skyddar vi uppgifterna?

Värdtjänsten för våra digitala tillgångar ger oss en online -plattform genom vilken vi kan erbjuda dig våra tjänster. Dina data kan lagras via datalagring, databaser och allmänna applikationer från vår webbhotell. Den lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg och erbjuder säker HTTPS -åtkomst till de flesta delar av sina tjänster.

Oavsett de åtgärder och ansträngningar som vi och vår värdleverantör har vidtagit kan vi inte garantera det absoluta skyddet och säkerheten för data som du laddar upp, publicerar eller på annat sätt vidarebefordrar till oss eller andra.

Av denna anledning vill vi be dig att ange säkra lösenord och, om möjligt, att inte ge oss eller andra konfidentiell information, vars avslöjande enligt din uppfattning kan orsaka dig betydande eller varaktig skada. Eftersom e-post och snabbmeddelanden inte anses vara säkra kommunikationsformer ber vi dig också att inte skicka konfidentiell information via någon av dessa kommunikationskanaler.

Vi kommer endast att använda dina personuppgifter för de syften som anges i sekretesspolicyn och endast om vi är övertygade om att:

 

  • användningen av dina personuppgifter är nödvändig för att ingå eller ingå ett kontrakt (t.ex. för att själv tillhandahålla tjänsterna eller för att tillhandahålla kundservice eller teknisk support);

  • användningen av dina personuppgifter är nödvändig för att uppfylla relevanta juridiska eller regulatoriska skyldigheter, eller

  • användningen av dina personuppgifter är nödvändig för att stödja våra legitima affärsintressen (förutsatt att detta alltid görs på ett sätt som är proportionellt och respekterar dina dataskyddsrättigheter).

Som EU -invånare kan du:

 

  • begära bekräftelse om huruvida personuppgifter som rör dig behandlas eller inte och begära åtkomst till dina lagrade personuppgifter och viss ytterligare information;

  • begära mottagande av personuppgifter som du har lämnat till oss i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format;

  • begära rättelse av dina personuppgifter som lagras av oss;

  • begära radering av dina personuppgifter;

  • invända mot behandlingen av dina personuppgifter av oss;

  • begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter, eller

  • lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet.

Observera dock att dessa rättigheter inte är obegränsade och kan omfattas av våra egna legitima intressen och lagkrav. Om du har allmänna frågor om den personliga information vi samlar in och hur vi använder den, vänligen kontakta oss enligt nedan.

Under tillhandahållandet av tjänsterna kan vi överföra data över gränserna till anslutna företag eller andra tredje parter och från ditt land / rättssystem till andra länder / rättssystem över hela världen. Genom att använda tjänsterna godkänner du överföring av dina uppgifter utanför EES.

 

Om du är baserad i EES kommer dina personuppgifter endast att överföras till platser utanför EES om vi är övertygade om att det finns en lämplig eller jämförbar skyddsnivå för personuppgifter. Vi kommer att vidta lämpliga åtgärder för att säkerställa att vi har adekvata avtalsavtal med våra tredje parter för att säkerställa att lämpliga säkerhetsåtgärder finns så att risken för olaglig användning, ändring, radering, förlust eller stöld av dina personuppgifter minimeras och att dessa tredje part agerar alltid i enlighet med tillämplig lag.

Kaliforniens konsumenträttsliga rättigheter

 

Om du använder tjänsterna som bosatt i Kalifornien kan du enligt California Consumer Privacy Act ("CCPA") ha rätt att begära åtkomst till och radera din information.

 

För att utöva din rätt att komma åt och radera dina uppgifter, läs nedan hur du kontaktar oss.

Vi säljer inte användarnas personliga information för CCPA: s avsikter och syften.

Uppdateringar eller ändringar av sekretesspolicyn

Vi kan revidera denna dataskyddsriktlinje då och då efter eget gottfinnande; versionen som publiceras på webbplatsen är alltid aktuell (se information om "status"). Vi ber dig att regelbundet kontrollera denna dataskyddsanvisning för ändringar. Vid väsentliga förändringar kommer vi att publicera ett meddelande på vår webbplats. Om du fortsätter att använda tjänsterna efter att ha meddelats om ändringar av vår webbplats, kommer detta att betraktas som din bekräftelse och samtycke till ändringarna av sekretesspolicyn och ditt samtycke att vara bunden av villkoren för dessa ändringar.

Kontakt

Om du har allmänna frågor om tjänsterna eller informationen vi samlar in om dig och hur vi använder dem, vänligen kontakta oss på:

 

Michael Büchling

Hauptplatz 30

3493 Hadersdorf am Kamp

UTESLUTNINGSKLAUSUL

Informationen i detta dokument ersätter inte juridisk rådgivning och bör inte åberopas ensam. Specifika krav på juridiska villkor och riktlinjer kan variera från stat till stat och / eller från rättssystem till rättssystem. Som anges i våra användarvillkor är det ditt ansvar att se till att dina tjänster är tillåtna enligt den lag som gäller för dig och att du följer dem.

För att säkerställa att du fullt ut uppfyller dina juridiska skyldigheter rekommenderar vi uttryckligen att du söker professionell råd så att du bättre kan förstå vilka krav som gäller specifikt för dig.